Home
Producten
Kwaliteit
Productie
Logistiek
Contact
H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V.
H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. is in 1992 opgericht door Herman en Ida de Vries. Nadat Herman vele jaren gewerkt had in andere snijderijen (hij had zijn eerste baantje toen hij tien jaar oud was) startte hij zijn eigen bedrijf waarmee hij de Nederlandse markt bediende. Nadat Herman meer dan zeven jaar op zijn bedrijf in Nijkerkerveen gewerkt had, besloot hij om een nieuw pand te bouwen op het industrieterrein 'Watergoor' in Nijkerk.

Het bedrijf groeide snel en focuste zich op de Nederlandse, Duitse, Engelse en Ierse markt.
Tegenwoordig verkoopt De Vries zijn producten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Duitsland met een wekelijkse productie van 150 ton verse en ingevroren producten. De Vries heeft momenteel 40 werknemers in dienst op twee locaties om haar klanten te voorzien in kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs.

Wij produceren filet, dijenvlees, vleugels, poten, kiprolletjes, gerookte kipfilet en nog veel meer.
We produceren ook halffabricaten voor de industrie zoals baadervlees, vellen en karkassen.

We zijn BRC, IKB en Q-S gecertificeerd.
We bedienen slagerijen, groothandels, hotels, cateraars, restaurants, voedselverwerkers en overige bedrijven in de detailhandel.

In 2006 werd De Vries Export B.V. opgericht. De Vries Export B.V. is verantwoordelijk voor de export van onze producten naar Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
Wij bedienen onze klanten in Nederland, België en Duitsland met onze eigen vrachtwagens. Voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland gebruiken we transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in gekoeld transport.

Kijkt u gerust eens rond op deze website om een volledig beeld te krijgen van ons bedrijf.