Bedrijf

H.
de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. is in 1992 opgericht door Herman en Ida de Vries. Nadat Herman de Vries vele jaren had gewerkt in andere snijderijen startte hij zijn eigen bedrijf waarmee hij de Nederlandse markt bediende. Toen Herman meer dan zeven jaar in zijn bedrijf in Nijkerkerveen gewerkt had, besloot hij om een nieuw pand te bouwen op het industrieterrein Watergoor in Nijkerk.
Het bedrijf groeide snel en focuste zich op de Nederlandse, Belgische, Duitse, Engelse en Ierse markt.
Tegenwoordig heeft het bedrijf een wekelijkse productie van 150 ton verse en ingevroren producten. De Vries heeft momenteel 40 werknemers in dienst op twee locaties om haar klanten te voorzien in kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs.

H.
de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. levert onder andere filet, dijenvlees, vleugels, poten, kiprolletjes en gerookte kipfilet. Daarnaast produceert het bedrijf ook halffabricaten voor de industrie zoals separatorvlees, vellen en karkassen. Het bedrijf is BRC, IKB en Q-S gecertificeerd.

In 2006 werd De Vries Export B.V. opgericht. De Vries Export B.V. is verantwoordelijk voor de export van producten naar Duitsland, Belgiƫ, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

H.
de Vries Pluimveewerkende Industrie B.V. bedient klanten in Nederland, Belgiƫ en Duitsland met eigen vrachtwagens. Voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland wordt gebruik gemaakt van transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in gekoeld transport.